Oldal betöltése …

Rólunk

Cégismertető

A 100 százalékban magyar tulajdonban álló, bankfüggetlen HÓDinvest-FAKTOR Pénzügyi Zártkörűen Működő Részvénytársaság elsősorban belföldi finanszírozó faktoring szolgáltatás nyújtására jött létre 2004-ben, hódmezővásárhelyi székhellyel, azzal a szándékkal, hogy az alapítás évében még alig ismert szolgáltatást a Dél-alföldi régióban meghonosítsa, népszerűsítse és a szolgáltatás nyújtásán keresztül az alapítók vagyonát gyarapítsa.

A székhely választása a cégalapítók részéről megvalósult előzetes piackutatás eredménye, hiszen a régióban csupán néhány pénzügyi vállalkozás működik, amelyek alaptevékenységként nem klasszikus faktorálással foglalkoznak, viszont a régióban számos olyan potenciális vállalkozás működik, amelyek szolgáltatás iránti igénye folyamatosan felmerülhet és kellő mértékű piacot biztosíthat egy faktoring szolgáltatónak. E tények felismerése vezette az alapítókat arra, hogy székhelyüket Csongrád megyében, Hódmezővásárhelyen alakítsák ki.

Az elmúlt több mint tíz év piacépítő munkájának eredményeképpen cégünk a Dél-alföldi régió meghatározó és egyben a térségben továbbra is egyedüliként székhellyel rendelkező, a faktorált számlaforgalom alapján mára már országos szinten is jelentős klasszikus faktoring szolgáltatójává vált. A régióbeli erőteljes szerepvállaláson túlmenően szolgáltatásaink az ország bármely pontjáról igénybe vehetőek iparági és tevékenységi megkötés nélkül.

Munkatársaink magasan képzettek, pénzügyi, valamint vállalatfinanszírozásban szerzett többéves tapasztalattal rendelkeznek, ügyfeleinkkel bizalmi kapcsolatot ápolnak, amelyet ők lojalitásukkal hálálnak meg. Büszkék vagyunk arra, hogy az alapítás óta eltelt több mint 10 év során minden évben eredményesek tudtunk maradni és tevékenységünkkel hozzájárulhattunk ügyfeleink fejlődéséhez. Célunk továbbra is, hogy ügyfeleinknek kiszámítható és biztos pénzügyi hátteret biztosítsunk annak érdekében, hogy saját tevékenységükre, vállalkozásuk építésére koncentrálhassanak. Igyekszünk minden ügyfelünk tevékenységének sajátosságát megismerni és megérteni avégett, hogy részükre igényeikhez igazodó, testreszabott megoldásokat kínáljunk.

Cégünk tagja a Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesületének. Tevékenységünket a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének I-2163/2004. számú határozata alapján végezzük, a Hitelintézetekről és Pénzügyi Vállalkozásokról Szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény (Hpt.) 3. szakasz (1) bekezdés l) pontjában foglalt követelésvásárlási tevékenységre vonatkozóan.

 

 

Cégadatok:

A cég elnevezése: HÓDinvest-FAKTOR Pénzügyi Zrt.

Rövidített elnevezés: HÓDinvest-FAKTOR Zrt.

Székhely: 6800 Hódmezővásárhely, Medgyessy Ferenc u. 6/C fsz. 5.

Alapítás időpontja: 2004. március 26.

Cégbejegyzés ideje: 2004. október 12.

Cégbejegyzés száma: 06-10-000321

Tevékenységi eng. száma: I-2163/2004

Adószám: 13269007-1-06

Jegyzett tőke: 105.500.000,-Ft

A cég tevékenysége: M.n.s. egyéb pénzügyi közvetítés