Oldal betöltése …

A HÓDinvest-FAKTOR Zrt-vel 2004. óta működünk együtt szoros kapcsolatban, amely idő alatt csak pozitív tapasztalatokról tudunk beszámolni, munkájukat mindig precízen, pontosan végzik, a faktorálással kapcsolatosan felmerülő kérdéseket mindig segítőkészen, megbízhatóan és nagy szakértelemmel kezelték. A Hód-Beton Kft. számára a HÓDinvest-FAKTOR Zrt biztosítja a vállalt projektek kivitelezéséhez szükséges pénzügyi hátteret.

Utasi Árpád ügyvezető
HÓD-BETON Kft., Hódmezővásárhely

„Amióta faktorálunk, vállalkozásunk „felgyorsult”, akár 24 órán belül pénzhez jutunk, ami által stabilabb a gazdálkodásunk.”

Molnár Ferenc kereskedelmi igazgató
EUPACK Kft., Hódmezővásárhely

„Cégünk a 2012-es szerződéskötés óta folyamatosan igénybe veszi a HÓDinvest-FAKTOR Zrt szolgáltatását, mely által áthidalhatóak a hosszú fizetési határidők, árbevételeinkhez 24 órán belül hozzájutunk.  A társaság munkáját gyorsaság, rugalmasság, közvetlenség jellemzi!”

Kerekes József ügyvezető
Szimetál-Pro Kft., Hódmezővásárhely

„A HÓDinvest-FAKTOR Zrt. egy pénzügyekben jártas barátom ajánlotta. Már több mint 2 éve dolgozunk együtt zökkenőmentesen. Teljesen meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgáltatással, a gyors, pontos, kedves ügyintézés jelentősen megkönnyíti a vállalkozásunk munkáját, hiszen a számlakibocsátást követően napokon belül megkapjuk a pénzünket. Amióta együtt dolgozunk, bátrabban merünk hosszabb fizetési határidővel (30, 45, 60 nap) munkát vállalni, mert a számla kiállítása után gyorsan kifizet a Zrt. és a végén pontosan elszámol. Jó szívvel ajánlom minden vállalkozásnak, mert normális áron jól dolgoznak.„

Pertich Antal ügyvezető
FEED-ORG Bt., Pusztaottlaka

„Építőipari vállalkozóként évekkel ezelőtt úgy döntöttem, hogy – az ágazatra jellemző, és az általam is tapasztalt hosszú fizetési határidők áthidalására – faktoring szolgáltatást veszek igénybe. Több mint 10 év távlatából úgy gondolom, hogy jó döntést hoztam, mert a faktoring egy remek lehetőség, a HÓDinvest-FAKTOR Zrt  pedig kiváló pénzügyi partner ehhez. A közel egy évtizedes együttműködés során tapasztalt megbízhatóság, rugalmas hozzáállás, precíz munka és nagyfokú szakértelem miatt, csakis ajánlani tudom Őket!”    

Kovács Sándor ügyvezető
VÍZÉP HOLDING Kft., Sándorfalva

„2016. február óta dolgozunk együtt a HÓDinvest-FAKTOR Zrt.-vel. A megállapodásunk belföldi, illetve export faktorálásról szól. Pár szóban a következőképp tudom jellemezni a céget: rugalmasak, gyorsak, piaci áron dolgoznak.”

Marosfalvi Gábor ügyvezető
Marostech Kft., Makó

„A HÓDinvest-FAKTOR Zrt.-hez több éves sikeres üzleti kapcsolat köti cégünket. A faktorálást előszeretettel használjuk, mint külső forrást, melynek ugyan költségei vannak, de cserébe számos előnnyel jár, mint a hihetetlen rugalmasság, illetve a gyors reakció idő, így akár néhány óra alatt is finanszírozáshoz/pénzhez juthatunk!”

Keresztúri Alexandra pénzügyi és HR osztályvezető
EXICOM Rendszerház Kft., Szeged

„Együttműködésünk a HÓDinvest-FAKTOR Zrt.-vel több évre nyúlik vissza, amit elmondani tudok róluk az csak csupa jó dolog. Megbízható, alapos, minőségi, a szerződés és az ügyfél elvárásait kifogástalanul teljesítő munka jellemzi a céget  és a munkatársait. Mindig tökéletes megoldásokat alkalmaznak, figyelembe véve, és mélységekben megértve partnereiket. A közös együttműködésünk során mindig pozitív tapasztalataim voltak, a jövőben is velük tervezem a közös munkát és mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Szécsi Zoltán ügyvezető
Master Clean Plus Kft., Szeged